menu

Zeilen

Ontdek alle voordelen.

Zomerafdekking

Afhankelijk van de temperatuur van het zwembad, buitentemperatuur, luchtvochtigheid en de windsnelheid is verdamping veruit de grootste bron van energieverlies.

Waarom een zomerafdekking?

 • Verhinderen van hoge waterverdamping
 • Tegenhouden van vuil
 • Verminderen algengroei
 • Verminderen gebruik onderhoudsprodukten
 • Weerspiegelen/absorberen van de zonnestralen
 • Verminderen van tijdsduur filtratie

 • 400 Micron Silver
  400 Micron Black
  500 Micron Double Bubble

  Deze zeilen worden rondom afgewerkt met een versterkte pvc band en voorzien van een trekring.
  Tevens leveren wij een oprolsysteem voor de zeilen op te bevestigen.
  Dit oprolsysteem bestaat uit een telescopische stang van aluminium met aan 1 kant een vaste voet en is aan de andere kant voorzien van 2 wielen, die het mogelijk maken om dit systeem te verrijden.
  Wordt geleverd incl bevestigingslinten om het zeil aan het systeem vast te maken.

  Winterafdekking

  Onze winterzeilen bestaan uit voorgespannen geweven polyester, gewapend en doordrenkt met een pvc-coating.
  De oppervlakte die in aanraking komt met de boordsteen is doeltreffend beschermd oor een brede, uiterst duurzame versterking.
  De onderkant van het zeil, dat in aanraking komt met de vloer is zandkleurig, om geen risico te lopen op verkleuring van de boordstenen.
  Verder is het zeil over de gehele oppervlakte voorzien van micro doorboringen, die het regenwater laten wegvloeien, maar geen daglicht doorlaten.

  De winterzeilen worden bevestigd met een individuele spanband, die op zijn beurt weer wordt vastgehaakt aan een grondpotje. Dit grondpotje bevestigt met de eerste keer in de bestrating en blijft vervolgens zitten. Het kopje zakt tot op de bestrating en is afgerond, zodat men zich er niet aan kan stoten. Het zeil is leverbaar in 3 kleuren: blauw, olijfgroen en grijs. De onderkant is altijd zandkleurig. Wordt geleverd met opbergzak.

  Veiligheidsafdekking

  Het zeil bestaat uit duurzaam polyester, behandeld tegen UV-stralen.
  Het zeil is voorzien van aluminium staven die over de gehele breedte doorlopen en rusten op de boord van het zwembad, waardoor deze niet kan gaan doorhangen.

  De staven versterken het zeil en maken het veiliger voor kinderen en huisdieren. Het zeil is dmv grondpotjes en spanbanden te bevestigen aan uw bestrating. Afhankelijk van grootte van het zeil worden er een of twee manuele oprolhendels meegeleverd.  Alle prijzen zijn op aanvraag

  Volg ons op Facebook ! :)